Friday, 17 April 2009

The Story Of The Legendary Man..







Yang part ni plak cite pasal sekolah aku... SM Teknik KL,Cheras...
Aku da abes SPM da thun lpas... mari kite sesama flashback cite pasal SPM taun lpas.. maka
berjalanlah peperksaan SPM dgn lancarnya tanpa sebarang gangguan sehinggalah....>.>.>


...pada suatu mlm 4 hari slps exam fizik, ada satu kes yg menakutkn tlah berlaku... pada
waktu tu, bdak2 yg amek aliran engineering ada gap seminggu nak tggu paper sterusnya iaitu paper LK.. pada mlm kejadian, aku ngn member aku katon, SHAH-gharathul(lang) tgh men PS2 kt dorm U.A.. tetiba, ckgu Zuraidah ngn ckgu Faridah naik atas kt dorm tmpt ktorang men PS... terkejut ktorang yela kn sbb wktu tu ktorang da la bwak bnde haram, pstu main plak PS2 kt dlm dorm...sbnrnye PS2 yg ktorang main tu pn bkn aku yg pye tp ada sorang mmber aku pye, mayat.. die la gengster PS kt asrma... spe la x knl ' mayat'...die sorang je yg nme mayat ke asrma ni...

kite berbalik kpd CITE AYAM td...

..ckgu Zue ngn Faridah wat bodo je tp diorang suruh sume dak2 yg ade kt asrma trun kt wakaf
bestari... aku pn x tau la pe bnde yg pnting sgt nk suruh trun kt wakaf mlm2 ni...Smpai je ktorang kt asrma, ckgu dgn pnuh saspen nyer mmbuka cite..Maka bermula la cite itik ngn ayam td...

..ayam berkata>>

Ayam : ok,kamu sume tau x ape yg terjadi mlm ni hah!!!

Itik : kamu sume mmg langsung x reti mengenang jasa SMTKL!!! hah, Al-Qasha!!! knpe kamu
bakar loker..!! kamu mmg da benci sgt ke ngn SMTKL.. mentang-mentang la kamu da nk abes
SPM, kamu pijak kpl ckgu!!! kamu hancurkn bumi SMTKL!!! Al-Qasha saya bercakap ngn kamu
ni.!!! knp kamu bakar loker!!!??

Maka al-qasha dgn muke sayu nyer berkata...

Al-Qasha
: hah!!! keparat ko itik!!! haram jaddah nyer aku nk bakar loker tu.. loker yg mne satu pn aku x tau... ni tetibe lak nk men tuduh2!!! tajuk & jln cite pn x bgtau.. len kali, sebut la dlu tjuk cite ps2 bru bgtau jln cite die...'bodo tol!!

hahaha...xdela ..yg td 2 iklan je...
ni yg btol2 pye..>>

Al-Qasha : ckgu, pe ckgu ckap ni.. sya x tau langsung pasal kes ni... sya bru je smpi kt asrma maghrib td..ni sya ade 2 org saksi yg nmpk sya bru smpi..

Ayam : habis2 spe lg!!! kamu la yg plg gengster kt cni!! x kn 'abid' plak yg buat...

Itik : Al- qasha, skg kamu bgtau sya spe yg buat!!! cpt mengaku spe yg buat!! cpt
mengaku!!! kamu sume mmg sdikit pn xmenghargai jasa bumi SMTKL..!! sya nk kol polis...xde sorang pn kt cni yg akan terlepas klo xde org yg nk mengaku...
...turrrt.. turt.. turrrrt.. turt.. turt.. turrrt.. turt.. helo en.inspektor, saya hjh Zuraidah dr sklh menengah tknik Kuala Lumpur, sya nk buat laporan mngenai kes bakar almari di sklh sya skg..

En.inspktr : boleh sya tau ble kjdian tu berlaku & dimana lokasinya..??

Itik : ape la bodo sgt encik ni, klo da kate bkar loker mstilah kt dorm xkn kt tandas plak...bengap bnar!!
En.inspktr : wehhh,erk, erkk..rileks la.. sya tye je sbb sya nk wat laporan... jgn marah2 plak...ok la, cik knpemkn kt sya dlu ps2 ble da knpem bru sya dtg di tmpt kjadian..roger

>> Ps2 ktorang sume disuruh bersumpah.. maka sorang demi sorang melakukan sumpah dgn rileknye termasuklah saspek yg sbnrnyer... Slps itu ktorang disuruh makan mlm didewan makan... Semasa mkn mlm, kitorang sume berbincang mngenai mslah itu... Pada waktu itu, saspek yg sbnrnye bercadang ingin mengakui kslahan yg dilakukan... slps mkn mlm saspek tersebut trus mngakui kslahan yg dilakukan kpd 2 org ckgu berkenaan... saspek tersebut ialah....kah3... muwahaha...wawawa... kmdian pengetua(penyu tua) dtg ke sklh utk melihat kawasan kjadian tersebut..

Pesalah tersebut dihantar pulang kerumah pada mlm tersebut kerana dikhuatiri akan 'mengancam' seluruh penghuni asrma pd wktu tersebut & sgala isi kandungan asrama...

DATA FACT : closed at 11.23p.m on 8 december 2008..



1 comment: