Tuesday, 12 May 2009

Adakah anda sehebat 'hacker' @'programmer'..?

35 perkataan

Nak try x cara baru nk improvekn skil & klajuan mnaip..??

website ni pn aku amek dr http://selamburb.blogspot.com

cuba la..ni aku x tipu sbb aku dah 10 kli try smpai 'fed up' tp 35 perkataan je yg aku bley...

sesiapa yg nk 'beat' aku, sila lah layari laman web ni..http://malaysian-speedtest.10-fast-fingers.com/

mne la tau klo korang bley mnaip selaju 60 patah perkataan seminit..

blum cuba blum taukn.. haha

6 comments:

  1. yeah..berjaya kalah an kau :P

    ReplyDelete
  2. aku dpt 63 perkataan seminit.

    ReplyDelete
  3. haha..aku suruh adik aku bace..aku taip.mmg la bole cepat

    cet..zaim hebat ouh :P

    ReplyDelete
  4. weh2, ak dapat 63,
    susah nak beat;pp

    ReplyDelete
  5. pergghh menari bro!! aku dapat 50 perkataan jer seminit tapi aku tak puas hati sebab meja komputer ni tinggi sgt... nak test lagi :P

    ReplyDelete
  6. 35...
    herm not bad..
    itu dah kira nak capai tahaip laju..
    ni..
    bila lagi nak posting pasai IT?..
    hehe..

    ReplyDelete