Thursday, 30 April 2009

Lawak Yang Sungguh Bodoh

Cerita 1

Seorang professor mlangkah penuh bergaya ke bilik kuliahnya.. dia hendak menguji plajar mngenai klemahan diri.. dia bertanya, "siapa yang merasakan dirinya bodohhh, sila berdiri".. semua pelajar diam.. ada yang tersenyum.. tidak lama kmudian, seorang plajar bangun.. professor berkata: "Ooooh... jadi awak mengakulah diri awak ni bodoh.? .... kmudian pelajar tersebut berkata, "bukan..sebenarnya saya x sanggup melihat professor seorang saja yang berdiri..


Cerita 2

Seorang lelaki telah pergi ke kedai jam untuk membaiki jam tangannya.. setelah melihat sekali imbas, si pembaiki jam bertanya tentang harga jam itu.. "seribu ringgit, jawab lelaki itu dengan bangga.. HAHAH!!wakaka!!! "awak telah ditipu, ini jam tiruan, bukan asli.. dimana awak beli.? dengan perasaan marah lelaki itu menjawab, DISINILAH!!


Cerita 3

Sebuah helikopter yang membawa 3 penumpang, juruterbang beserta 2 orang kenamaan, jatuh terhempas.. juruterbang terselamat ttapi 2 org pnumpang td dilaporkn mninggal dunia.. apabila sedar dr koma, juruterbang itu disoalsiasat..
Polis : cuba ceritakan apa yg telah terjadi utk mmudahkan siasatan..
Juruterbang : mmm..entahlah.. sebenarnya, tapi pada ketinggian 30,000 meter tiba-tiba saya merasa sejuk sangat.. jadi, saya pun matikan la kipas.. sedar-sedar saya kt hospital ni...

1 comment:

  1. haha,sumpah cm bodo cite2 kt atas ni..
    ciplak kt ne nih??

    ReplyDelete